Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 4. 2017

Momma a děti

Momma

Momma je Tyranosaurus, který pochází ze země dinosaurů. Má tři nezbedné děti, které chvíli vychovával Sid. Má panický strach z Rudly, ale nakonec ho překonala. 
Jednou ji někdo ukradl vajíčka, které měla schované pod ledem. A tak se vydala do jiného světa najít své děti, které se měly tento den vylíhnout. Mezi tím si s nimi Sid hrál a dělal, že to jsou jeho dětska. 
Momma šla až narazila na nějaké malé zvířata (o proti ní) a přesto je nikde neviděla až se potom naštvala a zaútočila. Její děti byly spolu se Sidem schovaní pod malou jeskyní, ale její děti se tak bály že začaly hlasitě brečet. 

 

 Momma je uslyšela a tak je našla a spolu se Sidem je odnesla ve své tlamě do dinosauřího světa. Chvíli je nesla, ale potom se rozhodla že Sida sežere, ale nepodařilo se jí to, protože její děti se jí postavily. 

Pak šli až do noci. Našli si nějaké dobré místo na spaní. Našli jeskyni a tam si teda lehli, ale jenom Momma se svýma dětma, ale nakonec do jeskyně vzala i Sida a tak se z nich stali přátelé. Na konci se Momma postavila svému strachu a shodila Rudlu do propasti. Poté se rozloučila se Sidem, ale v dobrém, jako "matka s matkou".