Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 4. 2017

Crash a Eddie

Crash

Crash je malý vačičáčí nezbeda. Má bratra Eddieho a sestru Ellie, která je mamut, ale proto že se ztratila svým rodičům tak se přidala k jeho rodině a od té doby jsou sourozenci. Je velký fanda Bucka a říká mu lasičák, nelesičák. Ochraňuje svou sestru Ellie před mamutem Mannym, ale na konec se s ním usmíří a dokonce se skamarádí i se Sidem a Diegem. Ve 3. díle má mít Ellie a Manny dítě a Crash si přeje aby měli kluka. Když unese Momma Sida se svýma dětma, které ukradl, když byly ve vajíčku, Crashovi se vůbe nechce do nory odkud přišla Momma. Po cestě však potkal Bucka, který ho společně s ostatními zachránil od dinosaurů, kteří se na ně chystali zaútočit a od té doby je Crash úplný blázen do Bucka spolu s Eddiem. 


Ke konci filmu se spolu s Buckem a Eddiem snaží zachránit Sida, který je na pokraji smrti. Nakonec ho všichni zachránili i když potom narazili do ledu. Mezi tím se Ellie a Mannovi narodila dcerka Broskvička a tak se Eddie a Crash stali strýčkama.

Eddie

Eddie je malý vačičáčí nezbeda. Má bratra Crashe a sestru Ellie, která však není jeho pravá sestra, ale říkají si tak. 

Je veliký fanda Bucka, stejně jako Crash. V druhém díle je, spolu s Crashem, obrovský soupeř Diega a také chrání svou nevlastní sestru Ellie před mamutem Mannym, ale nakonec se spolu usmíří a dokonce se skamarádí i s Diegem a Sidem a přidají se do jejich smečky i s Ellie. Ve třetím díle mají mít Ellie a Manny dítě a Eddie si přeje, aby měli holku a také se mu to splní (ale až ke konci filmu). 


Když unese Momma Sida a její děti, které ji ukradl, když byla na lovu, tak se je Eddie a ostatní vydávají zachránit. Po cestě potká, spolu se svou smečkou, lasičáka Bucka, který jim nechtěl pomoct s hledáním Sida, ale na konec jim s tím pomohl. Ke konci filmu Eddie spolu s Crashem a Buckem šli zachránit Sida, který byl uvězněný v lávopádech na malinkém ostrůvku a ve velmi vroucí lávě, která ho přivedla k lávopádu, který ho málem zabil, ale Eddie, Crash a Buck ho zachránili v čas. Buck ho a jeho smečku dovedl zpátky na začátek kde začali, ale bohužel tam nebyli sami, čekal tam na ně Rudla. Naštěstí ho svázali a Momma ho potom shodila do propasti (ale nezemřel). A tak se celá smečka vrátila i s novým přírůstkem - dcerkou Broskvičkou, která se narodila když Eddie, Crash a Buck zachraňovali Sida. A tak se Eddie a Crash stali strýčky.