Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 4. 2017

Buck

Buck

"První pravidlo... VŽDYCKY poslouchat Bucka!" Tohle je jedna z hlášek nesmrtelné lasice v Době ledové. Bucka. Zkratka se jménem Buckminster. Je tak trochu podivín s optimistickou náladou a nejlepšími hláškami v Ice age 3. 

BUCK A JEHO HISTORIE O historii Bucka se toho moc neví. Žil vždy sám s nehostinném pralese mezi příšerami a predátory. Dokázal za všech podmínek přežít, ale jednou se objevila obrovská, příšerná nestvůra. Něco jako obří dinosaurus. Buck mu dal později jméno - Rudla (Rudy). Svedl s ní boj o holý život, dokonce ho i spolkla a přišel i o oko, proto nosí kus listu jako pásku přes oko. Od té doby se uzavřel více do sebe a začal být tak trochu "geniálně šílený blázen". Na "přátele" narazí až při jedné nehodě, kdy se parta v čele s Mannym, Diegem a ostatními dostanou pod ledovce do tohoto místa, protože "imbecilní" Sid ukradl dinosauří vejce a matka jej i s dinosauříky unesla pod zem. Buck od začátku pomáhá partě za jejich kamarádem. Dozvídají se o Buckovi mnohá tajemství a mnoho různoličných hlášek.

 HLÁŠKA BUCKA

Jeho hlášky jsou nezapomenutelné a jen kvůli tomuto lasičákovi jsem šel do kina dvakrát. Můžu říct, že Český dabing je překvapivě o 100% lepší než anglický, Buck má lepší hlas a hlášky mají skvělý podtón veterána s kapkou šílence. 

Crash: "Co to je?" 
Buck: "Vítr... (hluboký hlas) promlouvá k nám." 
Crash: "A co říká?" 
Buck: "To já nevím... neumím větrsky." 

Manny: "Ok, tak kdy přesně ti hráblo?" 
Buck: (zamýšlí se) "Asi před 3 měsíci. (vítězný pohled) Probudil jsem se ženatý s malým ananasem... (zlý pohled) A HODNĚ OŠKLIVÝM ANANASEM! (oddychne si a zasměje se). Ale miloval jsem ho." 
Buck: "To vypadá jako chlupy z lenochoda... Jako by je postříkalo 1000 skunků" 
Buck: "Mamlasové... nacházíme se na místě činu. Řeknu vám to takhle. Máme tu. Chlupy z lenochoda, kus syrové nohy... a... NE! FUJ! Brokolici. 
Bylo to tahkle... Dinosaurus zaútočil na Sida, Sid jej umlátil brokolicí a udělal zní... Živou zeleninu. 
Oká, bylo to jinak... Sid jí brokolici, Dinosaurus sežere Sida, šlápne na brokolici a udělá z ní... živou zeleninu! 

buck47.jpg

  Jednooký lasičák Buck,jakýsi klon Jacka Sparrowa a indiana Jonese,sice neunavně loví dinosaury,ale také neunavně pracuje.

 

Výsledek obrázku pro doba ladova 3 rudy

-t2ec16hhjhufff-vcpcubr-gm7mtpg--60_57.jpg

Výsledek obrázku pro ice age neil debuck weasel