Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 4. 2017

Broskvička

Broskvička

Je taka zlata ako bolo v patke "nektarinka na hlavní postavu velmi krátké + staré informace: 

Broskvička (Peaches) je dcera mamutice/vačice Ellie a mamuta Mannyho. Narodí se v třetím díle filmu Doba ledová na kamenném útesu pod povrchem, kde žijí dinosauři. 

+spoiler+ 

V tu dobu, když rodila jí chránil Diego před nenažranými ještěry, kteří jí chtěli sežrat. Manny v tu dobu bojoval dole, protože pod většinou "smečky" puknul kámen a oni spadli. Diego, ale Ellie úspěšně ubránil a Broskvička vyvázla živá a zdravá. 
Jméno Broskvička dostala, protože je kulatá, chlupatá a broskve jsou Mannyho nejoblíbenější ovoce. V čtvrtém díle "Doba Ledová : Země v pohybu" je už Broskvička puberťačka. Na začátku se nepohodne s Mannym kvůli tomu, že si myslí, že je ve vzatahu s namyšleným Ethanem, těsně před tím, než je trhlina v ledovci rozdělí. Broskvička tak zůstane s Ellie, Eddiem a Crashem a putují tak k pevninskému mostu, aby je nerozmačkala pohybující se zem. Bohužel, když tam dorazí, zjistí, že tam žádný most není. Naštěstí, ale zachvíli dorazí Manny, Sid a Diego, aby Broskvičku a Ellie vysvobodili ze zajetí piráta Střeva.